Roma: Dag 5

på den femte dagen av vår romareise satte me oss på et tog og reiste ut te kysten! det va godt med ein pause fra den steikande varmen og tronge gater, og når me gikk ut på strandå va det heilt fantastisk å kjenna vinden! NYDELIG!

Reklamer

13 thoughts on “Roma: Dag 5

  1. Herre-guud har ikke ord for hvor sjalu jeg er! Ser superdeilig ut! Idag har det regnet fra ende til annen, og når bikkja måtte ut, så måtte jeg dra henne med, for hun ville ikke ut i drittværet! Skuffende til å kalle «sommer»!

  2. ååh, jeg hadde vært supermissunelig hadde det ikke vært for at jeg reiser der snart 😀 wuhu! har sett på alle roma-innleggene dine i dag, og jeg gleder meg mer enn en liten unge på julaften 🙂

  3. Nå fikk jeg lyst til å fly drage! Det har jeg ikke gjort på mange mange år, men husker en gang jeg var liten og fikk den såååååå gøyt opp!

    //vi tar forresten med oss litt mat på turen, så kjøper vi litt på hyttene. Håper også på å få en fisk eller to! 🙂

  4. Oh, strand!! Etter den elendige sommeren her i nord så ser jo dette bare MAKS deilig ut! Love it 🙂

  5. sv// 30 grader er temmelig varmt med vinden ogsaa, haha. men jeg elsker det! byen er fantastisk 😀 skal proeve aa faa komt oss til largo de argentina en dag. 🙂 kattene er jeg ikke saa ivrig etter aa se, ettersom jeg er hyperallergisk, men vi saa dem paa avstand da 🙂 ah, jeg er forelsket i roma!

F

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s