It’s Africa

Hør på denna sangen mens du lese innlegget

Søndag va me tebake i Ngaoundere etter lange timar i bil på humpete veier og ein herlig Safari. Safari Komme det et eget innlegg om. Her har du det om reisen vår.

Ngaoundere – Garoua
276 km – 4 timer
Detta e ein strekning med egentlig ganske god vei. På veien opp tok derimot denna turen nesten 6 timar, først løsna eksosanlegget og de prøvde å festa det, men det gikk ikkje. så me stoppa i ein liten landsby der me va hovedatraksjon den dagen;) me Hadde ein STOR gjeng med ungar som sto rundt oss og ville ta oss i håndå. Va o ei gammale dama som kom og hilste på oss, og hu bøyde seg ner for oss. e ein veldig merkelig opplevelse.

Kaos på veiane

Når me kom te Garoua btraff me dessa skjønningane på beninstasjonen:)

Garoua – Maroua
214 km – 4 timer

Etter ein middag i garoua bar det videre. Denna veien va finare og turen føltes mye bedre:)

Nydelig natur

I Maroua sov me på et herlig hotell med veldig god frokost:) Me va o på et amrked her der me bara fekk lera oss å pruta, for her va turistprisane skyhøge!

Maroua – Waza
125 km – 3 timer

denna veien va den verste. Asfalt med store håler e ikkje noge spesielt å kjøra på. Eg ska aldri klaga på norske veier mer:P
Detta e o ein strekning ein bør ver forsiktige på for det ligge såpass nerme chad og nigeria, og det har hendt at det har kommen bander inn i landet for å tjena litt ekstra på turistbilane… Me traff heldigvis ikkje på nogen landeveisrøverar, men merka sjåføren gassa godt på nåpr det satt folk på motorsyklar langs veien:P Det du ser på bildet nerforbi e et vanlig syn på den strekningen. De reise te Nigeria for å fylla på bensin i kannene sine, og det ekje mye plass igjen te dei på motorsykkelen!

Reklamer

4 thoughts on “It’s Africa

F

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s